kittens

Regelmatig hebben wij weer een nestje kittens.

De kittens worden liefdevol opgevoed door ons. En zijn gewend in de woonkamer te leven. Ze kunnen prima bij andere huisdieren. Voordat onze kittens verkocht worden, Gaan ze eerst nog op bezoek bij de dieren arts. Zodat u altijd verzekerd bent van een gezond kitten.

Een kitten reserveren hoe gaat dat?

– Wanneer u belangstelling heeft voor een kitten, kunt u een afspraak maken om eens te komen kijken. U kunt dan kennismaken met ons en de kittens. Dit kan als de kittens minimaal 6 weken oud zijn.

– Mocht er een kitten  bij zijn die u graag zou willen hebben dan kunt u deze reserveren d.m.v. een aanbetaling. Deze aanbetaling biedt zekerheid voor uzelf en voor ons.

– Er wordt een datum afgesproken waarop u het poesje of katertje komt halen. Mocht u een week na de afgesproken datum het kitten niet hebben gehaald dan komt de reservering te vervallen. De aanbetaling wordt dan niet terugbetaald.

– Wanneer het kitten met u mee gaat is het volledig ontwormd (met stronghold) en ingeënt; het heeft een gezondheidsverklaring van de dierenarts en het krijgt een stamboom van de Nederlandse RasKatten Vereniging (NRKV).

Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen.